flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Подаруй дитині свято» 

19 грудня 2022, 20:03

Сьогодні у 7ААС було людно, але відвідувачі були незвичайні. У День Святого Миколая ми запросили до себе діток із маріупольської громади, аби влаштувати для них приємності. Акція «Подаруй дитині свято» відбулась за сприяння суддівського корпусу 7ААС.

Такі милі, щирі і допитливі малята уважно слухали гідів 7ААС, які розповіли про роботу суду. Дітям надзвичайно сподобались зали судових засідань, де вони дізнались про особливості здійснення судочинства. А у конференц-залі наші маленькі відвідувачі звернули особливу увагу на  футбольні нагороди команди 7ААО та мистецькі полотна із будівлею суду.

На завершення дітки поспілкувались із  суддями 7ААС Тетяною Драчук, Тетяною Сапальовою та Людмилою Граб. Дуже атмосферний діалог із служителями Феміди ще більше розкрив допитливість наших відвідувачів, адже їхні неординарні питання показали неабияку зацікавленість.

Звісно, ми не відпустили своїх гостей без подарунків, які їм передав Святий Миколай, а дітки пообіцяли обов’язково повернутися до суду, але вже як працівники.

Це був надзвичайний день: щирі емоції радості та захват в очах дітей додали тепла у наші серця. І ми вкотре переконались, що маленькі громадяни нашої країни – це її прекрасне майбутнє, тому ніякі негаразди не мають затьмарювати їхнього дитинства.

Дякуємо центру «Я-Маріуполь», який привітно зустрів сім’ї, що вимушено покинули свої домівки на сході країни та переїхали до Вінниці, і посприяв нашій сьогоднішній зустрічі.

Творити добрі справи зовсім не складно, головне – це бажання.

Фото з події за посиланням