flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Мистецтво - наша зброя!

06 квітня 2023, 08:38

У Сьомому апеляційному адміністративному суді вперше у Вінниці відбудеться благодійна виставка творів народного художника України Володимира Козюка – «У серці з Україною».

Полотна сюжетно багатогранні: сягають в історичне минуле і осмислюють сьогодення. Серія картин «У серці з Україною» вдало поєднує ідею митця, автентичність українського менталітету та технології штучного інтелекту. Роботи художника, просочені народним духом, демонструють національну ідентичність, велич історії, силу та красу української культури. Переглядаючи портрети, Ви відчуєте енергію життя, міцний зв’язок між минулим та сьогоденням. Ви маєте це побачити, адже це дійсно щось неймовірне…

Де?
- Будівля Сьомого апеляційного адміністративного суду, вул. Соборна, 48

Коли?
- 12 квітня 2023 року о 16.00

Також о 15.30 на Європейській площі відбудеться вулична акція про війну в Україні «Хто покарає злочинців? ». Метою цієї акції є привернути увагу світу до необхідності покарати всіх, хто вчинив злочини під час розв’язаної росією війни в Україні

За бажанням кожен відвідувач виставки зможе зробити донат. Кошти, зібрані під час відкриття та проведення виставки, будуть спрямовані на потреби української армії.

Завітати на захід можуть усі охочі. Водночас подбайте про документи, які посвідчують особу, адже у будівлі суду діє пропускний режим.