flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

7ААС розглянув справу щодо поновлення на роботі заступника Чернівецького міського голови

03 червня 2021, 15:03
Сьогодні колегія суддів 7ААС ухвалила рішення у справі за позовом колишнього заступника Чернівецького міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради до Чернівецької міської ради, Чернівецького міського голови про визнання протиправним та скасування рішення і розпорядження, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.
 
Суть спору: Оскаржуваними рішеннями позивача звільнено з посади заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради у зв`язку із закінченням строку повноважень виконавчого комітету Чернівецької міської ради. Тож позивач просив суд поновити його на посаді та стягнути з відповідача компенсацію за час вимушеного прогулу.
Чернівецький окружний адміністративний суд у задоволенні позову відмовив, натомість змінив в оскаржуваному розпорядженні Чернівецького міського голови дату звільнення позивача.
 
Дослідивши матеріали справи, судді 7ААС дійшли висновку, що підстав для задоволення апеляційної скарги немає, і залишили рішення суду першої інстанції без змін.
 
Із мотивами прийнятого Сьомим апеляційним адміністративним судом рішення можна ознайомитись у ЄДРСР за номером справи (справа № 600/178/21-а) після виготовлення повного тексту судового рішення.